Equip

Estima el teu ofici,
la teva vocació,
la teva estrella,
allò pel que serveixes,
allò en què realment ets un entre els homes,
esforça’t en el teu quefer com si de cada detall que penses,
de cada paraula que dius,
de cada peça que poses,
de cada cop de martell que dones,
en depengués la salvació de la humanitat.
Perquè en depèn, creu-me.

Elogi de viure de Joan MaragallNorbert Llaràs Carles
El pare de la criatura. Va estudiar dret i va treballar en banca fins a esdevenir un productor accidental. No pot evitar enamorar-se contínuament de nous projectes i d'imaginar-se com tirar-los endavant, mentre n'aprèn de tots ells. La pel·lícula Bienvenido Mr.Chance el persegueix de forma recurrent.
Margalida Adrover
Va estudiar Direcció i Guió a Escuela TAI (Madrid) i Producció a ESCAC (Barcelona). A Alhena s’encarrega de la producció de camp i desenvolupament de projectes, a més del contrabando d’ensaïmades. Combina la feina a la productora amb projectes personals com a guionista i directora.
Joan Sellés
Graduat en Comunicació Audiovisual a la UB. Actualment, té una doble vida entre el Màster Superior de producció a l'Escac i fent d'enllaç entre el que passa en l'àmbit econòmic amb la producció a Alhena. Si et despistes a l'oficina, el trobaràs tocant percussió a sobre la taula.
Sandra Funes
Graduada en Comunicació Audiovisual (UB) i doble màster en Line Producing i Film Business (ESCAC). S’encarrega del desenvolupament i la producció executiva de projectes, a la vegada que organitza totes les carpetas del Drive. Santhipolitenca de naixament i de sentiment.