Nosaltres

Norbert Llaràs 

El pare de la criatura. Va estudiar dret i va treballar en banca fins a esdevenir un productor accidental. No pot evitar enamorar-se contínuament de nous projectes i d'imaginar-se com tirar-los endavant, mentre n'aprèn de tots ells. La pel·lícula Bienvenido Mr.Chance el persegueix de forma recurrent.


Margalida Adrover

Va estudiar Direcció i Guió a Escuela TAI (Madrid) i Producció a ESCAC (Barcelona). A Alhena s’encarrega del desenvolupament i la producció, a més del contrabando d’ensaïmades. Combina la feina a la productora amb projectes personals com a guionista i directora.


Sandra Funes

Graduada en Comunicació Audiovisual (UB) i doble màster en Line Producing i Film Business (ESCAC). S’encarrega del desenvolupament i la producció executiva de projectes, a la vegada que organitza totes les carpetas del Drive. Santhipolitenca de naixament i de sentiment.


Joan Sellés

Graduat en Comunicació Audiovisual a la UB. Actualment, té una doble vida entre el Màster Superior de producció a l'Escac i fent d'enllaç entre el que passa en l'àmbit econòmic amb la producció a Alhena. Si et despistes a l'oficina, el trobaràs tocant percussió a sobre la taula.